Kristen Stewart İstanbul'da kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedi!

Film çekimleri için bir süredir İstanbul'da bulunan ünlü oyuncu Kristen Stewart, Beyoğlu'ndaki bir Karadeniz lokantasında 10 pide, iki tabak karalahana dolması ve üç tabak kuru fasulye yedi.

Alacakaranlık serisiyle ünlenen genç oyuncu Kristen Stewart, başrolünü oynadığı Charlie'nin Melekleri serisinin yeni filmi için İstanbul'da...

Filmin, Mısır Çarşısı ve Veliefendi Hipodromu'nda yapılan çekimlerini tamamlayan ünlü aktris, önceki gece Beyoğlu Corridor'da eğlendi.

Kristen Stewart İstanbul'da kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedi!

YEMEKLERE BAYILDILAR

Daha sonra Kristen Stewart, arkadaşlarıyla birlikte Asmalımescit'teki Sisore Pera Karadeniz Evi'ne gitti. Yöresel yemeklere hayran kalan ekip; 10 Karadeniz pidesi, üç tabak kuru fasulye ve iki tabak karalahana dolması yedi.

Kristen Stewart İstanbul'da kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedi! - Resim : 2Çıkışta, koruması Kristen Stewart'ın yüzünü eliyle kapattı.

DEV BÜTÇELİ FİLME İSTANBUL DAMGASI

Kristen Stewart'ın başrolünü oynadığı ve bir bölümü İstanbul'da çekilen Charlie'nin Melekleri filmini, geçtiğimiz aylarda İstanbul'a gelen Elizabeth Banks yönetiyor. 

Kristen Stewart İstanbul'da kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.