Kristanna Loken kimdir? Cem Yılmaz'ın filminde mi oynayacak?

Kristanna Loken'in yaşamı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.Terminatör’ün yıldızı Loken, Antalya Film Festivali’nde Cem Yılmaz’la sohbet etti. Kristanna Loken, ikinci kez İstanbul’a geldi. Cem Yılmaz'ın filmlerinde oynayıp oynamayacağı merak ediliyor. Peki Kristanna Loken kimdir? Cem Yılmaz'ın filminde mi oynayacak? Detaylar haberimizde...

Kristanna Loken kimdir? Dünya yıldızı Antalya Film Festivali’ne geldi. Loken, Cem Yılmaz ve sevgilisi Defne Samyeli’yle sohbet ettiklerini söyledi. Herkes ünlü oyuncunun yaşamını araştırmaya başladı. Aynı zamanda Cem Yılmaz'ın filminde rol alıp almayacağı merak ediliyor. Peki Kristanna Loken kimdir? Cem Yılmaz'ın filminde mi oynayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kristanna Loken kimdir? Cem Yılmaz'ın filminde mi oynayacak?

 Cadde'den Seçkin Şenvardar'ın haberine göre, ‘Terminatör’ filminin yıldızı Kristanna Loken, ikinci kez İstanbul’a geldi.

Dr. Sami Tan Sarıgül’ün geliştirdiği bir yöntemle yüzünü 24 ayar altınla kaplatarak bakım yaptıran dünyaca ünlü oyuncu, Antalya Film Festivali’nde Cem Yılmaz ve sevgilisi Defne Samyeli’yle sohbet ettiklerini söyledi.

 Yılmaz’ın kendisiyle tanıştığını anlatan Loken, şunları söyledi:

"ÇOK CİCİ BİR SEVGİLİSİ VAR"

“Çok cici bir sevgilisi var. Bana yaptığı filmleri anlattı. Sanırım yeni projelerinden birinde oynamamı istiyor, ben öyle hissettim

"CEM YILMAZ'DAN TEKLİF GELİRSE KABUL EDERİM"

Filmlerinin gişe rakamlarını öğrenince ilgim daha da arttı. Cem teklif ederse, kabul ederim”

Öte yandan, Kristanna Loken, ‘Terminatör’ serisinin devamında rol almak istediğini belirtti.

KRİSTANNA LOKEN

Kristanna Sommer Loken (d. 8 Ekim 1979; Ghent, New York), Norveç asıllı Amerikalı film oyuncusu ve manken.

Babası yazar Merlin Chris Loken, annesi ise manken Rande Porath'dır. Hem anne hem de baba tarafından olan büyükanne ve büyükbabaları Norveç'te doğmuş ve Wisconsin'e göçerek buradaki Norveç asıllı ABD'li toplumuna karışmışlardır. Loken, ailesinin New York, Upstate'deki meyve çiftliğinde büyümüştür. Loken'in anne-babası yarı Norveç ve Alman kökenlidir. Tanya adında bir kız kardeşi var.

15 yaşında modellik kariyerine başlayan Loken, 1.80 metrelik boyuyla Hollywood film endüstrisinin en uzun boylu aktrislerinden biridir. ayrıca hollywood'un en büyük ayaklı aktrislerinden'dir ayak numarası 43'tür. Kristanna Loken vejetaryendir ve terazi burcudur. 2008 senesinde Noah Danby ile evlenmiş ve Kasım 2009'da ayrılmıştır.

 CEM YILMAZ

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Gürün, Sivaslıdır. İlköğrenimini Mehmet Akif İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirdi.

Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıktı.

1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.
Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan 4 ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası işbirliği ile özel konserler kapsamında orkestraya 2 kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı.

Kariyeri boyunca birçok markanın reklam yüzü oldu, aralarında Panasonic, Opet, Türk Telekom, Türkiye İş Bankası, Doritos gibi büyük markaların yer aldığı firmalar için başarılı reklam kampanyalarına imza attı. Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve 3 filminin senaryolarının kitaplaştırılmış hali de okurların yoğun ilgisini çekti.

“Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”, “4.Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” ve “Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”gibi ödüllerin de dahil olduğu çeşitli ödüllere layık görüldü.

2014'te StandartCY adlı gösterisiyle son baharda Amerika turnesine çıkmıştır. Yer aldığı son film Deli Aşk, 10 Mart 2017 tarihinde vizyona girmiştir.

Kristanna Loken kimdir? Cem Yılmaz'ın filminde mi oynayacak? ile ilgili etiketler Cem Yılmaz film Kristanna Loken kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.