Kriptocular zarar etti ikinci el lüks saatler ucuzladı

Kripto paralardan bir dönem yüksek karlar elde eden yatırımcılar kazandıklarıyla pahalı saatler almışlardı. Şimdi zarar yazmaya başlayınca ikinci el saat piyasası ucuzladı

İbrahim Acar
İbrahim Acar

Kripto para piyasalarında yaşanan ciddi düşüşün ardından ikinci el lüks saatlerin arzında artış meydana geldi. Bu da, fiyatların düşmesine yol açtı.

Chrono24 isimli lüks saat satan uluslararası e-ticaret sitesi, kripto piyasalarındaki düşüşten sonra ikinci el lüks saatlerin arzında artış olduğunu açıkladı. Site, Rolex ve Patek gibi lüks saatlerin ikinci el piyasasında daha fazla satışa çıkarılmaya başladığını ve bundan dolayı fiyatların düştüğünü dile getirdi. Örnek olarak, Patek Philippe Nautilus 5711A'nın, yılın ilk çeyreğinde 240 bin dolara satılırken şu an 190 bin dolara alıcı bulduğunu gösterdi.
'İkinci el lüks saat pazarı yavaşlıyor'


İŞLEM HACİMLERİYSE YILIN İLK YARISINA GÖRE YÜZDE 50 ARTTI.

En çok aranan saatlerin fiyatlarının düşmesinin ikinci el lüks saat pazarının yavaşlamaya başladığının bir göstergesi olduğu belirtiliyor. Kripto varlık fiyatlarındaki muazzam yükseliş, yeni bir lüks alıcı sınıfının doğmasına ve en iyi markaların modellerinin fiyatlarında benzeri görülmemiş artışa yol açmıştı. Kripto varlık fiyatlarında son dönemde görülen çöküşten sonra bu tüketiciler artık geri çekilirken, en çok aranan saatlerin fiyatları diğer benzer ürünlere daha da yakınlaşıyor.

Kriptocular zarar etti ikinci el lüks saatler ucuzladı ile ilgili etiketler ikinci el saat fiyatları kripto Kripto borsası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.