Kriptocu CEO'ya emekli polisten koruma

Yaklaşık 2 milyar dolarlık kripto para ile Arnavutluk'a kaçan Thodex CEO'su Faruk Fatih Özer ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Özer'in, İstanbul'da bulunduğu sıralarda emekli bir polisi yakın koruma olarak tuttuğu öğrenildi.

2 milyar dolarlık Thodex vurgunu Türkiye gündeminden düşmüyor. Kripto para borsası Thodex ile geride 400 bin mağdur bırakıp milyarlarca dolarlık vurgun yaparak Arnavutluk'un başkenti Tiran'a kaçan Faruk Fatih Özer ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

YAKIN KORUMAYI YANINDAN HİÇ AYIRMAMIŞ

Özer'in İstanbul'da bulunduğu dönemde emekli bir polisi yakın koruma olarak tuttuğu, işlerinin kötü gittiği son dönemde de korumasını yanından hiç ayırmadığı ortaya çıktı.

MİLYONLUK ARAÇLAR ÖZER'İN ÜZERİNE KAYITLI DEĞİL

Hürriyet'in haberine göre: 8 ay önce Maslak'taki bir plazada aylığı 15 bin TL'ye home ofis kiralayan ve işlerini buradan yürüten Özer'in milyonluk araçlarını da bu rezidansın garajına bıraktığı tespit edildi. Polis incelemesinde bu otomobillerin Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer üzerine kayıtlı olmadıkları da ortaya çıktı.

Kriptocu CEO'ya emekli polisten koruma

 

Kriptocu CEO'ya emekli polisten koruma ile ilgili etiketler Arnavutluk polis Kripto para thodex faruk mehmet özer
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.