Kripto paraların Hindistan’dan gelen olası yasaklama haberlerine tepkisi uzun sürmedi

Bu hafta Hindistan’ın kripto paralara yasak koyacağı yönündeki haberlerle dün Bitcoin ve Ethereum fiyatlarında aşağı yönlü dalgalanma uzun sürmedi.

Hindistan’da hükümetin kripto paraların büyük bir kısmına yasak getirme planının yanı sıra aynı zamanda kripto para teknolojisi ve kullanımı ile alakalı birtakım muafiyetler de geleceği yönündeki açıklamalar bazı yatırımcıların söz konusu gelişmelere daha iyimser karşılamalarına neden oldu.

Ülkenin yasaktan ziyade çok kripto para pazarına yönelik bir düzenlemeye gitme amacında olduğu yönündeki izlenimler, Bitcoin ve Ethereum fiyatlarında toparlanmayı beraberinde getirdi.

Bitcoin son 24 saatte 58 bin 573 dolar seviyesine gelirken ve şu sıralarda 57 bin 900 dolar seviyelerinden el değiştiriyor. Ethereum fiyatı da yaklaşık yüzde 4,7 yükselerek 4 bin 450 dolar seviyesinin üzerini gördü.

HILLARY CLINTON KRİPTO PARALARLA İLGİLİ YORUMLARINA DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz hafta kripto paralarla ilgili endişelerini dile getiren Hillary Clinton yine ABD Başkanı Joe Biden’a çağrıda bulunurken, getirilecek düzenlemeler konusunda somut adımlar atılması için zamanın kısıtlı olduğunu vurguladı.

ABD Eski Dışişleri Bakanı’nın kripto para birimleri ile ilgili herhangi bir yasaklamaya gidilmesi yönünde bir açıklaması bulunmazken, Clinton geçtiğimiz hafta ikinci kez kripto para işlemlerinde daha sıkı denetlemeler getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Kripto paraların Hindistan’dan gelen olası yasaklama haberlerine tepkisi uzun sürmedi ile ilgili etiketler Hindistan Hillary Clinton Bitcoin ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.