Kripto paralardaki satış işlemleri sonrası sabit coinler yükselişe geçti

Bitcoin'in dün 40 bin doların altına gerileyip, Ağustos ayından bu yana en düşük seviyesini kaydetmesinden sonra sabit coinlerin değerinde yükselme gözleniyor.

Kasım ayında 69 bin dolara ulaşmasına rağmen üç aylık dönemde yaklaşık yüzde 40 düşüş yaşayan Bitcoin'in yanı sıra önde gelen kripto birimlerde de benzer seyir gözlenirken, satış dalgalarıyla beraber sabit coinlerin piyasa fiyatlandırılmasında ivmeli artışlar yaşandı.

Coinmarketcap platformuna göre Tether’in (USDT) değeri bugün 78,5 milyar dolara ulaşırken USD Coin’in (USDC) değeri 44 milyar doları buldu.

Dolara endeksli sabit coin Tether’in TL bazındaki değeri 14,38 seviyesinde devam ederken, dolar/TL şu sıralar 13,85 dolaylarında seyrediyor.

Yatırım bankası Bank of America (BoA), geçtiğimiz günlerde kripto para birimleri ve uzun vadeli teknoloji hisseleri gibi varlıklarda risk balonu olarak değerlendirdiği yapının patlamaya başladığını belirten bir rapor yayınlamıştı. BoA, raporunda Fed'in para politikasını sıkılaştırma hamlelerini beklenenden önce gerçekleştirme durumunda yatırımcıların daha güvenilir olarak nitelediği alanlara ağırlık vereceği öngörüsünü paylaştı.

 

Kripto paralardaki satış işlemleri sonrası sabit coinler yükselişe geçti ile ilgili etiketler Bitcoin kripto para birimleri sabit coin Bank of America
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.