Kripto paralarda son görünüm

Haftanın ikinci günü kripto para birimleri ağırlıklı olarak yatay seyirlerini sürdürürken, Bitcoin ve Ethereum'da ciddi bir değişim olmadı.

Bir önceki haftaya göre daha düşük işlem hacmine hafta açılışını gerçekleştiren kripto birimlerde bu hafta yatay eğilim devam ediyor.

Pazartesi'den bu yana ciddi bir değişim gözlenmezken şu sıralarda Bitcoin 46 bin 300 dolar, Ethereum ise 3800 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Dünya genelinde kripto birimlere ilişkin siyasi gelişmelerde Güney Kore öne çıktı. Geçtiğimiz Ekim ayında Demokrat Parti'nin resmi adayı olarak açıklanan politikacı Lee Jae-myung, başkanlık kampanyasına destek olunmasında Bitcoin ve Ethereum'u kabul edeceğini duyurdu.

Kripto birimler ile kampanyaya destek olmak isteyenler bu ay içinde katkıda bulunmaya başlayabilecekken, bağışlanan kripto paralar yerel bir borsa aracılığıyla nakde dönüştürülecek.

Kripto paralarda son görünüm ile ilgili etiketler Bitcoin Güney Kore kripto para birimleri ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.