Kripto paralarda son görünüm

Kripto paralarda geçtiğimiz hafta içi kapanışındaki seyir sürerken, geçtiğimiz hafta lisanslı kripto madencilik faaliyetlerini askıya aldığını duyuran İran, bu konuda yeni bir düzenleme yaptı.

Geçtiğimiz Aralık ayında Bitcoin, 2021'in en kötü performansını gösterirken, Kasım ayında zirve yapan değer kazanımının 2022'de tekrar yaşanabilmesine analistler tarafından temkinli bakılıyor.

Şu sıralarda Bitcoin, geçen yılı kapattığı seviyelere yakın seyrederek 47 bin 180 dolar seviyesinde işlem görürken, Ethereum 3800 dolar düzeyinde el değiştiriyor.

İRAN ASKIYA ALDIĞI KRİPTO MADENCİLİK FAALİYETLERİ KONUSUNDA DÜZENLEMEYE GİTTİ

İran geçtiğimiz hafta, kış mevsimi dolayısıyla artan enerji ihtiyacı sebebiyle kripto birim üretim faaliyetlerinin askıya alınacağını duyurmuştu.

Bu konuda yeni bir düzenlemeye gidilirken lisanslı kripto para madencilerine elektrik sağlamak üzere, yenilenebilir kaynaklar kullanan elektrik üretim tesislerinin kullanımına izin verilecek.

Kripto paralarda son görünüm ile ilgili etiketler Bitcoin İran kripto para birimleri ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.