Kripto paralarda son görünüm

Kripto para birimleri haftaya karışık bir seyirle başlarken, ciddi bir yükselme eğilimi gözlenen Shiba Inu'da durulma yaşandı.

Yılın son ayının ilk gününde en çok işlem gören 100 kripto para birimi dalgalı bir seyir izledi. İlk 100 birimin 46’sı değer kazanırken, 54’ü değer kaybetme eğiliminde.

Amerikan Merkez Bankası FED’in son basın açıklamalarından sonra dolar diğer para birimlerine karşı yükselirken, dolar endeksindeki artışın kripto paralara olumsuz yansıyabileceği kanısı var. Bu zaman kadar olan istatistikler incelendiğinde dolar endeksi ve Bitcoin fiyatlamasının ters korelasyon ilişkisine yatkın olduğu gözleniyor. Öte yandan kripto para pazarlarına Ocak-Kasım döneminde 9,5 milyar dolar sermaye girişi olurken, bu sermayeden 6,7 milyar dolarlık payı Bitcoin aldı.

Dün düşüş yaşayan Bitcoin 56 bin 900 dolardan işlem görürken, nispeten daha az gerileyen Ethereum 4520 dolar civarında el değiştiriyor.

SHIBA INU YÜKSELİŞ EĞİLİMİNİN ARDINDAN DÜŞÜŞE GEÇTİ

Son iki günde Shiba Inu yüzde 40 oranında yükselmeye 0,000054 dolar fiyatlamasına ulaştıktan sonra yüzde 15 değer kaybetti.

Shiba Inu’nun değer kaybına rağmen blok zincir verileri incelendiğinde ağ faaliyetinin ve uzun vadeli yatırımcıların arttığı gözlenmesi, bu birimin halen kripto para yatırımı için en çok tercih edilenlerden olmasını sağlıyor.

 

Kripto paralarda son görünüm ile ilgili etiketler Bitcoin kripto para birimleri ethereum Shiba inu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.