Kripto paralarda hafta başından bu yana düşüş devam ediyor

Haftaya Aralık ayının en yüksek değerleriyle başlayan kripto para birimlerinde gerileme sürerken Bitcoin 48 bin dolar, Ethereum ise 3800 dolar seviyesinin altına düştü. Bitcoin'deki gerileme, 2021 yılı için Mayıs ayındaki düşüşten sonra en ivmeli gerileme olarak kayıtlara geçti.

Kasım ayında yakaladığı 69 bin dolar seviyesinden sonra düşüşe başlayan Bitcoin, Aralık ayının ilk iki haftasında 46 bin dolar dolaylarına kadar gerilemişti. Daha sonra toparlanma sürecine giren Bitcoin, hafta başında 51 bin dolar düzeylerinde tutunmaya çalışıyordu. Ancak Pazartesi günü başlayan gerileme Salı da devam ederken Bitcoin 48 bin doların altına düştü.

Benzer durum Ethereum için de geçerli olurken hafta başında 4 bin doların üzerinde tutarlı bir seyir izleyen kripto birim, 3800 dolar düzeylerine kadar geriledi.

Şu sıralarda Bitcoin 47 bin 860 dolar, Ethereum ise 3800 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

HİNDİSTAN'DA DİJİTAL LİSANS EĞİTİMİ DÖNEMİ

Ülkelerin kripto para ve blok zincir politikalarındaki gelişmelerde, kripto birimlere rağbetin yoğun olduğu Hindistan'da blok zincir tabanlı dijital lisans eğitimi konusundaki atılımlar öne çıktı.

Muhafazakar başbakan Modi'nin katılımı ile bir üniversitede düzenlenen törende öğrenciler, blok zincir tabanlı geliştirilen diplomalar aldı.

Kripto paralarda hafta başından bu yana düşüş devam ediyor ile ilgili etiketler Bitcoin kripto para birimleri ethereum narendra modi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.