Kripto paralarda düşüş sürüyor

Kripto para birimlerinde yaklaşık iki haftadır süregelen düşüş sürerken, Bitcoin yüzde 4'ten fazla değer kaybıyla 47 bin dolar dolaylarına geriledi.

Kripto para birimlerinde geçtiğimiz iki hafta boyunca devam eden düşüş eğilimi dün ivmeli bir şekilde devam etti. Dört gündür 50 bin dolar seviyesini zorlayan Bitcoin, yaklaşık yüzde 4'lük değer kaybıyla 47 bin doların altına indi. Bitcoin, yine an itibariyle 46 bin 950 civarında işlem görüyor.

Ethereum'da ise düşüş yaklaşık yüzde 6,3 oranında yaşandı. 3760 dolar düzeyine kadar azalan kripto birim, şu sıralar aynı seviyede el değiştiriyor.

Kripto paralarda beklentileri belirleme amacıyla bu hafta Fed toplantısı takip edilecek.

DÜŞÜŞE RAĞMEN 88 MİLYON DOLAR SERMAYE GİRİŞİ

Önceki hafta kripto birimler 88 milyon dolar sermaye girişi yaşanırken Bitcoin, 51 milyon dolar seviyesinde en çok yatırım alan birim oldu. Bitcoin'e Aralık boyunca toplam sermaye girişi 88,2 milyon dolar, 2021 yılında ise 6,45 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Geçtiğimiz hafta sermaye girişi ile dikkat çeken diğer birimler 18,8 milyon dolar ile Solana ve 17 milyon dolar ile Tron oldu.

Kripto paralarda düşüş sürüyor ile ilgili etiketler Bitcoin kripto para birimleri ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.