Kripto paralarda düşüş eğilimi

Haftaya 42 bin doların üzerinde başlayan Bitcoin, Salı günü Amerikan borsalarının kapanma saati yaklaşırken düşüşe geçti.

Geçtiğimiz hafta 40 bin dolar seviyesinin altına gerilemesine rağmen kısmen toparlayıp tekrar 42 bin dolar seviyesinin üzerinde birkaç gündür istikrarlı olarak seyreden Bitcoin, Salı günü Amerikan borsalarının kapanmasına doğru sert bir indirim yaşayarak 41 bin 500 dolarlarına kadar geriledi.

Benzer düşüşü Ethereum da yaşarken, kripto birim bir ara 3090 dolar dolaylarına kadar geriledikten sonra bir nebze toparlayıp tekrar 3100 doların üzerini yakaladı. Şu sıralarda Bitcoin 41 bin 730 dolar, Ethereum ise 3105 dolar dolaylarında işlem görüyor.

İRAN MERKEZ BANKASI RESMİ KRİPTO BİRİMİNİ DUYURDU

Ülkenin merkez bankasında başkan yardımcılığı görevini yürüten Mehran Mahramian, İran’ın resmi kripto para birimini yakında tedavüle gireceğini duyurdu.

Mahramian, kripto birimlerin pazarlarda mevcut modellere uyumu veya yeni model üretmeyi gerektiren bir araç olduğunu kaydederken, İran’ın bu konuda çalışmaların devam ettiğini ve resmi kripto paranın yakında sorunsuz bir şekilde işleme gireceğini umduklarını aktardı.

Kripto paralarda düşüş eğilimi ile ilgili etiketler Bitcoin İran kripto para birimleri ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.