Kripto paralar toparlanmayı sürdürüyor

Kripto para birimlerinde hafta boyu devam eden iyileşme eğilimi devam ederken, Sandbox platformu üzerinden gerçekleşen sanal gayrimenkul satışları 100 milyon dolara ulaştı.

Kripto para birimleri, hafta başından beri devam eden olumlu seyrini genel olarak sürdürürken en çok işlem gören 100 kripto birimin 90’ından fazlası gün boyu işlemlerde değer kazandı. Bitcoin nispeten olumlu seyreden diğer birimlere ayak uyduramayıp 51 bin dolar seviyesini aşamadı. Kripto pazarının en büyük birimi şu sıralar 50 bin 450 dolar düzeylerinde işlem görüyor.

Ethereum ise haftasonu yaşadığı gerilemeden sonra toparlanma sürecinde dengeli giderken şu sıralar 4330 dolardan el değiştiriyor.

Diğer göze çarpan birim, değerini 2,35 dolara taşıyan MATIC oldu. MATIC’in 7 günlük getirisi yatırımcısına yüzde 30’un üzerinde gerçekleşti.

Son zamanlarda ilgi gören SAND yükselişine devam ederken, Metaverse platformu üzerinden yapılan sanal gayrimenkul satışları 100 milyon dolara ulaştı. SAND biriminin bağlı olduğu Sandbox ayrıca bugüne kadar gözlemlenen en yüksek 5 NFT satışının söz konusu sanal araziler üzerinden gerçekleşmesi ile kayıtlara geçti.

Kripto paralar toparlanmayı sürdürüyor ile ilgili etiketler Bitcoin kripto para birimleri ethereum sandbox
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.