Kripto paralar neden düştü? Dogecoin'de son durum ne? Dogecoin nasıl alınır?

Kripto paralar neden düştü? Son günlerin en çok kazandıran yatırım aracı Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinde yaşanan sert düşüş özellikle Dogecoin alanlar tarafından merak konusu oldu. Dogecoin'de son durum ne?

Dogecoin'de son durum ne, Dogecoin fiyatı ne kadar oldu soruları, kripto para birimlerinde yaşanan düşüş sonrası merak konusu oldu. Son günlerin en çok konuşulan yatırım araçlarından olan Bitcoin, Dogecoin ve Ethereum'da son durum ne? Fiyatları ne kadar?

Kripto paralardaki hızlı düşüşün sebebi olarak yatırım kaynakları ve hızlı büyüme sonrası bir miktar direnç kırılması yaşandı ve buna bağlı olarak kripto para yatırımcıları zarar etme korkusuyla sahip olduklarını bozdurdular.

DOGECOİN'DE SON DURUM NE?

DOGECOİN (DOGE) : 0,4024 TL

DOGECOİN (DOGE) : 0,055874 DOLAR

DOGECOİN NEDİR?

Dogecoin (sembolü Ɖ ve D, kısaltma: DOGE) logosunda bir internet fenomeni olan Doge'un esinlendiği Shiba Inu cinsli bir köpek olan, Litecoin tabanlı bir elektronik para birimidir. 8 Aralık 2013 tarihinde başlatılmıştır.

DOGECOIN NASIL ALINIR?

Dogecoin alabilmek için Paribu ya da Koinim gibi yerli kripto para borsalarında yer almanız gerekmektedir. Bu parayı kullananların çoğu Paribu üzerinden işlem yapmaktadır. Öncelikle bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Hesabınızı kimlik bilgileriniz ile onayladıktan sonra yatırım işlemlerine giriş yapabilirsiniz.

 

Kripto paralar neden düştü? Dogecoin'de son durum ne? Dogecoin nasıl alınır? ile ilgili etiketler Bitcoin dogecoin nasıl alınır
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.