Kripto paralar dalgalı seyrediyor

Kripto para birimleri inişli çıkışlı bir grafik çizerken Bitcoin ve Ethereum gün boyu edindiği kazanımları koruyamadı.

Kripto para birimleri geçtiğimiz gün dalgalı seyrederken, günlük işlem hacmi 100 milyar doları aştı. Bitcoin dün 48 bin 700 dolar seviyelerine ulaşsa da bu seviyeyi koruyamayıp tekrar 48 bin dolar çıtasının altına düştü. Bitcoin, şu sıralar 47 bin 600 dolar dolaylarında işlem görüyor.

Benzer durum Ethereum için de geçerli oldu. Gün içinde değer kazancı ile 4100 dolar seviyesini zorlamasına rağmen burada tutunamayan birim şu an 3950 dolar düzeyinde seyrediyor.

ZUCKERBERG HİNDİSTAN’DA KONUŞTU

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, Metaverse platformunun gelişimi açısından Hindistan’ın insan kaynağına önem verdiğini açıkladı. Ülkede görüşmeler gerçekleştiren Zuckerberg, Hindistan’da bulunan bilişim sektörü çalışanlarının Metaverse’e büyük katkısı olabileceği düşüncesini paylaştı.

Facebook kendini “Meta” olarak yapılandırıp Metaverse platformuna yatırımları teşvik ediyor. Sandbox başta olmak üzere birçok kripto birim, Metaverse altyapısını kullanırken sanal gayrimenkul satışı gibi NFT tabanlı işlemler yine platformu blok zincir dünyasının vitrinine taşıyor.

Kripto paralar dalgalı seyrediyor ile ilgili etiketler Bitcoin Mark Zuckerberg kripto para birimleri ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.