'Sistematik bir manipülasyon var. Bitcoin ve Ethereum uçup gidecek!'

Kripto Para Yazarı Furkan Barış Kara, kripto para piyasalarındaki son durumu SuperHaber izleyicileri için değerlendirdi.

Tarihi zirvelerinden sonra Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere önemli kripto para birimleri FED'in faiz artırım hamlesi, küresel piyasalardaki enflasyon riskleri, ABD borsaları gibi çeşitli nedenlerle sert düşüşünü sürdürüyor.

Toparlanma işaretleri veren Bitcoin'de bir taraftan satış baskısı devam ederken, bir taraftan da daha da düşme ihtimali iddiaları kafada soru işaretleri yaratıyor.

Kripto Para Yazarı Furkan Barış Kara, kripto para piyasalarındaki son durumu SuperHaber izleyicileri için değerlendirdi. Bitcoin'deki düşüşlerin piyasada kriz etkisi yarattığını belirten Kara, 2025-2030'larda Bitcoin'in uçup gideceğini ve 1 milyon dolardan aşağı olmayacağını söledi. Kripto para dolandırıcılığına ilişkin önemli uyarılar yapan Furkan Barış Kara, yatırımcılara  'Arkadaşını dahil et daha çok kazanırsın' sistemlerinden kaçınılması gerektiğinin önemle altını çizdi.

Furkan Barış Kara'nın açıklamaları şu şekilde:

"SİSTEMATİK BİR MANİPÜLASYON VAR"

Yatırımcı açısından son iki aydır çok iyi bir fotoğraf ortaya çıktığını söylemeyiz. Kripto para piyasasının alım-satım platformlarında kazanç çerçevesi çok riskli. Kripto para piyasası platformlarında büyük bir güvensizlik oluştu. Bitcoin'deki inanılmaz düşüşler piyasada kriz etkisi yarattı. Birçok devlet bugün Bitcoin ve Blockchain'i sistemlerine nasıl dahil edeceklerinin çalışmalarını yürütüyor. Sistematik bir manipülasyon var.

"ARKADAŞINI DAHİL ET, DAHA ÇOK KAZANIRSIN' SİSTEMLERİNDEN KAÇININ"

Blockchain ve kripto paralar artık zamanı gelmiş bir fikirdir, bunun önünde kimse duramayacaktır. Mevcut finansal sistemin yeni akım olan kripto paralara karşı bir mücadelesi var. Bu ciddi bir dirençtir. Herkes kısa yoldan zengin olmanın peşine düştü. Son yıllarda bunun istismarları ortaya çıktı. 'Arkadaşını da dahil et daha çok kazanırsın' sistemlerinden kaçının. Network marketing sistemini kripto paraya uyarlamış kişiler var. Bu son derece tehlikeli.

"BITCOIN UÇUP GİDECEK, 2025'LERDE 1 MİLYON DOLARDAN AŞAĞI OLMAYACAK"

Kendi Blockchain'i olan coinler sağlıklı ve güvenlidir, yürüyebilir. CoinMarketCap'te coini aratın, blok zincir teknolojisi ve bütün ayrıntıları ortaya çıkar. Ben güvenli olduğunu düşündüğüm için Binance borsasını kullanıyorum. Yatırımcılar bilgiyle ve küçük miktarlarla kullanabilirler. Bitcoin kendi algoritmasından dolayı yukarılara tırmanacak, bu para birimi uçup gidecek. 2025-2030'larda 1 milyon dolardan aşağı olmayacak. Yeni çıkan kripto para birimlerini çok iyi araştırın. Paribu ve BTCTurk'ü takip ederek coinleri inceleyin. Önümüzdeki birkaç yıl içinde yükselecekler. Gelecekte şu anki fiyatlarında olmayacaklar.  Çok yakında bununla ilgili bir yasa yürürlüğe girecek.

Furkan Barış Kara'nın açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Sistematik bir manipülasyon var. Bitcoin ve Ethereum uçup gidecek!' ile ilgili etiketler Bitcoin Furkan Barış Kara kripto para piyasaları ethereum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.