Kripto Para Yatırımcısının Bilmesi Gereken En Kritik 5 Madde!

Kripto para yatırımcıları her gün biraz daha artıyor. Bu uçsuz bucaksız kazanma ortamında hangi coinleri nasıl tutacağınız, soğuk cüzdanın önemi ve hayati bilgilerin kullanımı önemlidir. Kazanmayla doğru orantılı olarak riskin de fazla olduğu kripto para borsalarında sizi ayakta tutacak bilgiler hazırladık. İşte Bir Kripto Para Yatırımcısının Bilmesi Gereken En Kritik 5 Madde!

Son dönemin en çok kazandıran yatırım aracı kripto para ya da bilinen ismiyle coinler, doğru kullanılmadığı takdirde üzebiliyor da. Kripto para borsalarında yer alan coinler her daim yeşil ışık yakmıyor haliyle. Bu yüzden doğru bilgi şart. Bir Kripto Para Yatırımcısının Bilmesi Gereken En Kritik 5 Maddeyi sizler için araştırdık.

Kripto para yatırımcılarının bilmesi gereken hayati bilgiler yatırımcısının ufkuna göre değişebiliyor. Her gün bir başka coin'in ralli yapmaya hazırlandığı kripto borsalarında değişmez kurallar da mevcut.

Hangi coin'e yatırım yapsam, yükselecek coinler hangileri sorularından daha çok yatırım yapmadan önce kripto paralar hakkında bilgi ve psikolojik hazırlık da önemli. İşte detaylar..

Kripto Para Yatırımcısının Bilmesi Gereken En Kritik 5 Madde!

Kripto Para Yatırımcısının Bilmesi Gereken En Kritik 5 Madde!

1- Coinlerini borsada tutmayın. Soğuk cüzdana çekin. Soğuk cüzdanının gizli kelimelerini asla ama asla kimseyle paylaşmayın.

2- Asla ama asla bilmeden araştırmadan ''aa bu yeşil yakıyor'' diyerek atlamayın.

3- Alacağın coinin dexlerdeki likiditesine muhakkak bakınb. Bunu tokenin kontrat adresini dextools'a veya poocoin'e yapıştırarak öğrenebilirsiniz. Düşük likiditeli veya likiditesi kilitli olmayan coinden şüphe duyun.

4- Her bsc tokenin ''Yakım yapacakmış'' haberine atlamayın. Adam piyasaya sürmediği arzdan yakar, fiyata etkisi olmaz veya yakacağının on mislini yakım haberini almaya gelenlere satar.

5- Aklınızı kimseye emanet etmeyin. Kendi araştırmanızı yaparak kendi mantığınıza uygun olanı al-satın. Zarar ederseniz bırakın sizin zararınız olsun. En kötü ihtimalle tecrübe kazanırsınız.

Eksta bilgi: Kaldıramayacağınız riske girmeyin.

Kripto Para Yatırımcısının Bilmesi Gereken En Kritik 5 Madde! ile ilgili etiketler coin kritik hangi coin kripto para haberleri kripto para borsası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.