Kripto para yatırımcılarını güvende tutacak tavsiyeler!

Dünyanın gündemine oturan Blockchain teknolojisi ve kripto paralara giriş yapmak isteyen yatırımcıların dikkat etmesi gereken birçok unsur bulunuyor. İşte kripto para yatırımcılarını güvende tutacak tavsiyeler...

Sınırsız kullanım alanlarıyla, dünyanın gündemine oturan Blockchain teknolojisi ve kripto paralara giriş yapmak isteyenler işe güvenlikten başlamaları gerekiyor.

HER SÖYLENENE KULAK ASMAYIN

Sanal para piyasalarındaki dalgalanmalar, geleneksel piyasalara göre oldukça fazla. Bu nedenle bir kripto para birimi, bir anda çok değer kazanıp, ya da kaybedebiliyor. Kaybedilen paralar ise spekülasyon yapanların cebine gidiyor. Ve yatırımcılar büyük zararlar yaşıyabiliyor. Bu nedenle her çıkan habere ve akımlara olabildiğince temkinli yaklaşmakta fayda var. Yatırım yaparken soğukkanlı olun, panik yapmayın ve bilinçli kararlar almaya çalışın.

CEP TELEFONU, TABLET VE BİLGİSAYARLARINIZIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYIN

Tüm cihazların, sanal para için kullanmasanız bile güvende olduğuna emin olun. Kullandığınız tüm platformlarda mutlaka iki faktörlü kimlik doğrulaması kullanın. Özellikle bilgisayarlarınızda güvenlik için güvenilir anti-virüs yazılımları kullanın.

Kripto para yatırımcılarını güvende tutacak tavsiyeler!

SİGORTA GÜVENCELİ SANAL PARA BORSASI

Kripto para alım satımı yapanlar, işlem yapanlar, borsalara güvenmekten başka seçenekleri bulunmuyor. Bu nedenle büyük borsalar güven için tercih sebebi oluyor. Burency, Londra’dan Nebbex Protokolü ile sağladığı kapsama alanıyla, dünyanın ilk tam sigortalı kripto para borsası olacak. En fazla talep gören 50 sanal para ile başlayacak borsa, seçilen paraların sigorta kapsamına uygun olması koşuluyla, daha sonra kripto para çeşidini arttıracak.. Gerçekleştirilen tüm işlemler, elde tutulan işletme ve işlem ücretlerinin görüntülenebildiği şeffaf raporlama yapılacak. Yatırım getirisi ve karın görülebileceği canlı kar zararı gösterge tabloları ile yatırımcılara da yön verecek olan borsanın 2020 yılının ilk çeyreğinde açılması planlanıyor.

ÜCRETSİZ WI-FI NOKTALARINDAN UZAK DURUN

Restoran, kafe, AVM gibi kamuya açık alanlarda bulunan internet noktaları sanal para yatırımcıları için önemli risk oluşturuyor. Herhangi bir saldırgan bu bağlantı noktalarını ele geçirip, sizin bilgisayarınıza erişip, kripto para cüzdanınızı boşaltabilir.

Kripto para yatırımcılarını güvende tutacak tavsiyeler! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.