Kripto para pazarlarında sert düşüşler devam ederken Bitcoin dengeli seyrediyor

Haftanın ilk günü 40 bin doların altına gerileyen Bitcoin toparlayıp 42 bin dolara ulaşırken, diğer kripto birimlerde ivmeli düşüşler devam ediyor.

Pazartesi günü ani gerileme ile Eylül ayından beri ilk kez 40 bin doların altını gören Bitcoin, kayıplarını telafi ederek yeniden 42 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı. Bitcoin'in yıl başından bu yana yaşadığı gerileme eğilimi diğer kripto birimlerde de gözlenirken Ethereum yüzde 20 değer kaybı ile 2950 doları, Solana ise yüzde 23'lük düşüşle 130 dolar seviyelerine gerilemişti.

Şu sıralarda Bitcoin 42 bin 800 dolar, Ethereum ise 3230 dolar dolaylarında işlem görüyor.

24 SAATLİK DİLİMDE 340 MİLYON DOLAR DÜZEYİNDE SATIŞ

Kasım ayından bu yana düşüş eğiliminde olan kripto pazarlarında çıkış işlemleri ağırlık kazanırken geçtiğimiz 24 saatte satış işlemleri yaklaşık 340 milyon dolar seviyesini buldu.

Geçtiğimiz hafta yayınlananan Aralık ayı Fed toplantısı tutanaklarında erken faiz artırımına gidilebileceği izlenimi verilmesi ve kripto madenciliğin yoğun olarak yürütüldüğü Kazakistan’da yaşanan olaylar da kripto birimlerdeki düşüşe ivme kazandırdı.

Kripto para pazarlarında sert düşüşler devam ederken Bitcoin dengeli seyrediyor ile ilgili etiketler Bitcoin kripto para birimleri ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.