Kripto FETÖ'cü memurlara dikkat!

Devletin kılcal damarlarına kadar sızan kripto FETÖ'cülerin kamu kurumlarında vatandaşlara zulmettiği iddiası ortalığı karıştırdı! İddiaya göre, kilit noktalarda kamufle olan FETÖ'cüler, en basit bürokratik işlemleri bile yokuşa sürüp, vatandaşlarda memnuniyetsizlik yaratmayı hedefliyor!

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçmiş olmasına karşın güvenlik güçlerinin, devletin kılcal damarlarına sızan örgüt ile mücadelesi sürüyor.

Bu konuda bugün de kritik bir gelişme yaşandı, FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes'in 9 Haziran'da İstanbul'a gelerek teslim olduğu ve sevk edildiği hakimlikçe tutuklandığı ortaya çıktı. ABD vatandaşı olduktan sonra Alpaslan Demir olan ismini değiştiren David Keynes için 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

KAMUDA HÂLÂ ETKİNLER

Diğer yandan, halen kimlikleri tespit edilemeyen kripto FETÖ üyelerinin kritik görevlerde kamufle olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti aleyhine çalışmayı sürdürdüğü iddia ediliyor.

Bu konuda ortaya atılan yeni iddiaya göre; vatandaşın devlet dairelerindeki işleri yavaşlatılıyor, en temel hizmetler yerine getirilirken bile zorluk çıkartılıyor!

Eğitimden sağlığa, ulaşımdan adalete, çevreden vergiye, her alanda FETÖ'cüler eliyle vatandaşın işi yokuşa sürülüyor. Günlük hizmetlerde bile pandemi şartları ve mevzuat gerekçe gösterilerek vatandaşa çeşitli engeller yaratılıyor.

FETÖ'nün 17-25 Aralık yargı darbesi sürecinde merkez ve taşra teşkilatlarındaki kripto üyelerine "iş yavaşlatın, kamu hizmetlerinde memnuniyetsizlik yaratın" talimatı verdiği belirlenmişti. Benzer bir talimatın günümüz pandemi koşullarında da verilmiş olabileceğinden endişe ediliyor.

Kripto FETÖ'cü memurlara dikkat! ile ilgili etiketler FETÖ kamu terör örgütü kripto fetö
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.