Kriminal polis laboratuvarında panik anları

Küçükçekmece'de bulunan İstanbul Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı'nda görevli 3 polis memuru bir madde incelemesi sırasında fenalaştı. Fenalaşan polisler hastaneye kaldırılırken, bölgeye tedbir amaçlı AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Küçükçekmece'de bulunan İstanbul Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü’nde madde inceleyen 3 polis memuru etkilendi. Fenalaşan, polis memurları hastaneye kaldırılırken olay yerine tedbir amaçlı AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kriminal polis laboratuvarında panik anları

Küçükçekmece’de bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı İstanbul Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü’nde madde inceleyen 3 polis memuru fenalaştı. Polislere ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

Kriminal polis laboratuvarında panik anları - Resim : 2

Ayrıca Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü tedbir amaçlı AFAD ve itfaiye ekipleri de sevk edildi. Maddeden etkilenen polisler Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kriminal polis laboratuvarında panik anları - Resim : 3


(DHA)

Kriminal polis laboratuvarında panik anları ile ilgili etiketler Küçükçekmece polis kriminal labaratuvar kimyasal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.