Kremlin Sözcüsü Peskov: Erdoğan ile Putin görüşebilir...

Suriye'nin İdlib kentinde Esed'e bağlı güçlerinin TSK unsurlarına yaptığı topçu atışı sonucu 5 askerin şehit olması 5 askerin de yaralanması sonrasında Kremlin'den bir açıklama geldi. Putin'in sözcüsü Dmitry Peskov, Rusya Devlet Başkanı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında bir görüşmenin ihtimal dahilinde olduğunu bildirdi.

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırgan tutumu sonrasında gözler Rusya'ya çevrildi. Esed'e bağlı güçlerin bir kez daha TSK unsurlarını hedef alması Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı arasında bir görüşme yapılması beklentisini gündeme getirdi. 

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında bir görüşme yapılmasının ihtimal dahilinde olduğunu açıkladı.

Günlük basın toplantısında iki liderin görüşüp görüşmeyeceğinin sorulması üzerine, Sözcü Peskov şöyle konuştu:

"Liderlerin görüşmesine ilişkin olarak, henüz somut bir plan yok ancak gerekli görüldüğünde bir görüşme yapılabilir."

 

Kremlin Sözcüsü Peskov: Erdoğan ile Putin görüşebilir... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Putin Cumhurbaşkanı Erdoğan Vladimir Putin Şehit suriye rejimi rejim güçleri esed güçleri tsk unsurları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.