Kredi vermeyen bankayı silahla bastı!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde bir genç 80 bin liralık borcunu ödemek için yaptığı kredi başvurusu reddedilince banka şubesini bastı. Elinde silahla banka görevlisinin karşısına dikilen genç kredinin onaylanıp hesabına havale edilmesini istedi. Polisi alarma geçiren genç uzun süren ikna çabaları sonucunda gözaltına alındı.

Olay Ardeşen ilçesinde meydana geldi. 25 yaşında olduğu öğrenilen R.U., altın borcunu ödemek için bir bankaya kredi başvurusu yaptı.

Kredisi reddedilen R.U. bu kez eline aldığı silahla kredisini onaylatmak için banka şubesini bastı.

Belinden çıkarttığı tabanca ile "80 bin lira borcum var. Krediyi onaylayıp, bu parayı bana havale edeceksiniz. Borcu ödeyeceğim. Yoksa hem sizi, hem kendimi vururum" diye bağırdı.

Banka görevliler tarafından hemen boşaltılırken, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından güvenlik şeridi çekilerek hiç kimse bankaya yanaştırılmadı. Daha sonra polisin yoğun çabaları üzerine ikna edilen R.U. gözaltına alındı.

Kredi vermeyen bankayı silahla bastı! ile ilgili etiketler Rize polis Banka kredi Ardeşen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.