Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar! 2021 Hangi bankalardan kredi alınabilir?

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar vatandaşlar tarafından merak edilmekte. 2021 yılında pandemi nedeniyle zor günler geçiren ve kredi notu düşük olan vatandaşlar sicilleri bozuk olmasına karşın kredi arama telaşına düştüler. Peki, kredi notu 0 olanlar hangi bankalardan kredi alabilir?

Kredi notu, daha önceden bankalar ile herhangi bir şekilde bağı olan düzenli veya düzensiz ödemeler eşliğinde kişinin kredi sicilini belirleyen bir sistemdir. Kredi notu zamanla yükseleceği gibi borçlara bağlı olarak da düşmektedir. Özellikle kredi notu sicili bozuk ya da düşük olan kredi veren bankalar için araştırmalarını her daim yapmaktadır.

Nakit ihtiyacı olan ancak kredi notu düşük olan vatandaşlar için bazı imkanlarını seferber eden bankalar ara ara düzenledikleri kampanyalar ile bu ücretleri müşterilerinin banka hesaplarına yatırmaktadır.

Eğer ki sizinde kredi notunuz düşükse ya da siciliniz bozuksa kara listeye alınmışsınız demektir. Bu durumda yer alanlar bankaların yapmış olduğu yönlendirme kampanyalarını takip ederek kredilerini hemen kullanabilmektedir.

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar! 2021 Hangi bankalardan kredi alınabilir?

Kredi notu düşük ya da 0 olan kişilere bazı bankalar pandemi dönemi nedeniyle kredi verebilmektedir. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Garanti Bankası tarafından verilen kredinin miktarı ise 50 bin liraya kadar çıkabilmektedir.

KREDİ NOTU DÜŞÜK OLANLARA KREDİ VEREN BANKALAR

Bir bankadan kredi kullanabilmek için öncelikle kişinin kredi notunun belli bir seviyenin üzerinde olması gerekmektedir. Ancak bu şartı sağlayamayanlar için bazı seçenekler bulunmaktadır.

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası kredi notu düşük olanlar için belirli oranlarda kredi sağlamaktadır. 18 yaşından büyük olanlar ve yaklaşık 1 senedir aynı iş yerinde çalışanlar için 50 bin TL’ye kadar kredi vermektedir. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu için vatandaşlar internet şubesi ya da banka şubesine gidebilirler. Emekli olan vatandaşlar için bu rakam 100 bin liraya kadar çıkmaktadır.

VAKIFBANK

Vakıfbank da kredi notu düşük olanlar için 60 ay vade ile kredi imkanı sunmaktadır. Bunun için on iki aylık sigorta, kimlik ve gelir belgesi ile başvuru yapılabilir.

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar! 2021 Hangi bankalardan kredi alınabilir? - Resim : 2

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA, kredi notu düşük olan vatandaşlar için kimlik belgesi ve gelir belgesi ibraz edilmek suretiyle 50 bin liraya kadar kredi vermektedir.

HALKBANK

Banka müşterileri için kredi notuna bakılmaksızın 32 bin liraya kadar kredi verebilen Halkbank, kredi notu yüksek olan vatandaşlara da 100 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunmaktadır.

ENPARA

Banka müşterilerine 50 bin TL limite kadar kredi notuna bakılmaksızın kredi imkanı sunan Enpara, kredi notu yüksek olan vatandaşlara da 300 bin TL’ye kadar kredi verebilmektedir.

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar! 2021 Hangi bankalardan kredi alınabilir? ile ilgili etiketler kredi kredi notu kredi veren bankalar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.