Kredi kartıyla Bitcoin alınabilir mi? Kredi kartıyla Bitcoin satan siteler?

Bitcoin son günlerin en çok konuşulan para birimi. Tesla'nın 1,5 milyar dolar yatırım yapmasının ardından Bitcoin rakamları da tarihi zirveyi gördü. Peki bu kripto para borsasına nasıl girilir? Kredi kartıyla Bitcoin alınır mı?

Son zamanların en çok kazandıran kripto para birimi Bitcoin kredi kartıyla alınabilir mi? Hangi kripto para borsası daha kazançlı?

KREDİ KARTIYLA BİTCOİN ALINABİLİR Mİ?

Kredi Kartı ile BTC Satın Alma

CEX.IO’da kredi kartıyla yapılan alımlarda işlem limitleri de güncellendi. Artık tek seferde minimum sınır olmadan 100,000 dolara kadar satın alım yapılabilir. Ayrıca her kredi kartı satın alma işleminde 3D secure sistemi kullanılmak zorunda.

Kolay, pratik arayüz ve işlemlerin hızlı gerçekleşmesi bakımından CEX.IO‘yu kullanmanızı öneriyoruz.

Kredi kartıyla Bitcoin alınabilir mi? Kredi kartıyla Bitcoin satan siteler?

Kredi Kartı ile Bitcoin Alınan Siteler

Borsa, Bitcoin’e yeni başlayanlardan, kurumsal işlemcilere kadar her müşteriye bireysel yaklaşımla çok katmanlı bir hesap sistemi geliştirdi. Dünya çapında kapsam, çoklu ödeme seçenekleri, 7/24 destek, varlıkların ve verilerin güvenliğini garanti eden her açından istikrarlı bir platform sunulmaktadır.

Güvenli bir şekilde kredi kartı ile Bitcoin alınabilen siteler şunlardır;

Bitcoin.com
Cex.io
CoinGate

Kredi kartıyla Bitcoin alınabilir mi? Kredi kartıyla Bitcoin satan siteler? ile ilgili etiketler kredi kartıyla bitcoin alınır mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.