Krasnodar, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti!

UEFA Avrupa Ligi dördüncü hafta mücadelesinde Rus ekibi Krasnodar ile temsilcimiz Trabzonspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip mücadeleyi 3-1 kazandı.

UEFA Avrupa Ligi'nin dördüncü haftasında Krasnodar, evinde Trabzonspor'u ağırladı.

Sakatlıklarla başı dertte olan Trabzonspor'un yaş ortalaması 23 olan genç bir kadroyla çıktığı maç, Rus ekibinin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Krasnodar'ın gollerini 27 ve 35. dakikalarda Fernandes ve 90+3. dakikada Ignatyev attı. Trabzonspor'un tek golü 90+4. dakikada Nwakaeme'den geldi.

Maçın önemli anları...

KRASNODAR 3 - 1 TRABZONSPOR

90+4' GOL! Nwakaeme ceza sahasının sol çaprazından sağ ayağıyla çok sert vurdu ve top uzak köşeden ağlarla buluştu.

90+3' GOL! Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Ignatyev vuruşunu yaparak skoru 3-0'a getirdi.

86' Serkan'ın hatalı pasında araya giren Ignatyev kaleci Erce'yle karşı karşıya kaldı ve vuruşunu yaptı fakat Trabzonspor kalecisi gole izin vermedi.

73' Petrov, Trabzonspor ceza sahası içerisinde tehlikeli bir noktada topla buluştu fakat Fernandes kritik bir müdahaleyle topu kornere gönderdi.

71' Kamil Ahmet rakibinden kazandığı topla rakip yarı ceza sahasına yaklaştı ve şutunu attı fakat top az farkla dışarı gitti.

50' Sağ kanattan kullanılan Krasnodar köşe vuruşunda Spajic yakın mesafeden kafayı vurdu fakat Erce'den harika bir kurtarış geldi.

İkinci yarı başladı...

İlk yarı sona erdi...

42' Avdijaj'ın ceza sahası dışından attığı şutta kaleci topu güçlükle kurtardı.

35' GOL! Suleymanov sağ kanattan sol ayağıyla ortaladı ve ceza sahasındaki Fernandes'in topuğuyla yaptığı şık dokunuşun ardından top ağlara gitti.

27' GOL! Ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Fernandes, Olsson ile duvar pası yaptı ve ceza sahasına girdi. Portekizli futbolcunun vuruşunda Serkan'a da çarpan top ağlarla buluştu ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.

26' Kamil Ahmet'in ara pasıyla topla buluşan Avdijaj sağ çaprazdan kaleyi düşündü fakat vuruşu etkili olmadı.

11' Tonny Vilhena'nın uzak mesafeden sol ayağıyla attığı şut üstten dışarı gitti.

İlk düdük çaldı ve maç başladı...

İLK 11'LER

Krasnodar: Kritsyuk, Martynovich, Spajic, Ramirez, Olsson, Stotski, Suleymanov, Petrov, Suleymanov, Manuel Fernandes, Ari

Trabzonspor: Erce, Hosseini, Campi, Ivanildo, Abdurrahim, Serkan Asan, Kamil Ahmet, Doğan, Ahmet Canbaz, Avdijaj, Muhammet

 

Krasnodar, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti! ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Trabzonspor Krasnodar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.