Kraliyet gelininin adı bir skandala daha karıştı!

Birleşik Krallık Prensi Harry ile evlenen ABD'li oyuncu Meghan Markle'ın adı bir skandala daha karıştı. Markle'ın düğününe davet etmediği halde Londra'ya giden yeğeni burada gece kulübüne bıçakla girmeye çalışınca gözaltına alınmaktan son anda kurtuldu.

Birleşik Krallık Prensi Harry ile Meghan Markle çifti tüm dünyanın gözü önünde evlendikten sonra balayına hemen çıkmama kararı aldı.

Bundan sonra Sussex Dükü ve Düşesi olarak anılacak olan çiftin ağustosta, aşklarının başladıkları Güney Afrika ülkesi Botswana’ya balayına gidecekleri öğrenildi.

Çift, Prens William’ın doğum günü 21 Haziran’a kadar basının karşısına çıkmayacak.

YEĞENİ BIÇAKLA GECE KULÜBÜNE GİRMEYE ÇALIŞTI

Fakat Sussex Düşesi Meghan Markle, düğününe davet etmediği halde ABD’den kalkıp gelen yeğeni yüzünden yeniden basının diline düştü.

Üvey kardeşinin çocuğu olan Tyler Dooley (25) isimli yeğen, Londra’daki bir gece kulübüne cebinde bıçak ile girmeye kalkınca polis tarafından az kalsın gözaltına alınıyordu.

Kraliyet gelininin adı bir skandala daha karıştı! ile ilgili etiketler Meghan Markle Prens Harry yeğeni
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.