Kraliyet Ailesi'nde panik! Prens Harry korona mı?

İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerinden istifa edip Kanada'ya giden Prens Harry'nin koronavirüs testi pozitif çıkan kişilerle yan yana gelen F1 pilotu Hamilton'la görüştüğü ortaya çıktı.

Prens Harry'nin geçen hafta koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan kişilerle yan yana gelen Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile buluştuğu ortaya çıktı.

Entertainment Tonight Canada'nın haberine göre Prens Harry, Britanya'da bulunduğu dönemde bir etkinlikte Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile bir araya gelmişti. Bu buluşmadan birkaç gün önce Hamilton, corona virüs testleri pozitif çıkan Sophie Gregoire Trudeau (Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun eşi) ve oyuncu Idris Elba ile aynı etkinlikte buluşmuştu.

 TEST YAPTIRIP YAPTIRMADIĞI BİLİNMİYOR

Hamilton'ın hasta olduğu ya da koronavirüs testi yaptırıp yaptırmadığıyla ilgili henüz bir bilgi alınmadı.

Kraliyet Ailesi'nde panik! Prens Harry korona mı? ile ilgili etiketler İngiliz Prens Harry Koronavirüs Korona kraliyet hamilton
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.