Kraliyet ailesinde krizler büyüyor! Prens Joachim ve Prenses Mary yasak aşk mı yaşıyor?

Bir süredir gündemden düşmeyen kraliyet ailesi bu sefer 'Yasak aşk' krizi ile gündeme geldi. Kraliçe II. Margrethe’in tüm kraliyetin unvanlarını elinden almasının arkasında yasak aşk olduğu düşünülüyor. İşte detaylar...

Kraliçe II. Margrethe’in geçtiğimiz günlerde tüm kraliyet ailesinin unvanlarını elinden almasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü.  Bu karar tüm dünyada şok etkisi yaratmış ve çok konuşulmuştu. Kraliyet ailesinin kaderini değiştiren bu kararın arkasında İspanya basının iddiasına göre başka bir olay var. Danimarka Kraliçesi  II. Margrethe’in almış olduğu bu karara oğlu Prens Joachim tepki göstermişti. Alınan karar şu şekilde;  1 Ocak 2023'ten itibaren Prens Joachim'in soyundan gelenlerin unvanlarını sadece Monpezat “kont” ve “kontesi” olarak kullanmalarına karar verdiği ve bu soydan gelenlerin şimdiye kadar sahip olduğu “prens” ve “prenses” unvanları artık sona erdiği şeklindeydi.

Kraliyet ailesinde krizler büyüyor! Prens Joachim ve Prenses Mary yasak aşk mı yaşıyor?

Prens Joachim, annesinin kararına tepki göstererek "Çocuklarıma bu şekilde davranıldığını görmek hiç hoş değil. Çocuklar kendilerini hiç anlamadıkları bir durumun içinde buldu" açıklamasında bulunmuştu.

Kraliçe Margrethe, ailenin değişikliğe tepkisinin ardından konuya dair yazılı açıklama yaparak özür dilemişti. Monarşinin "zamana uygun" olmasını istediğini, kararını uzun zaman önce verdiğini belirten II. Margrethe, kurumun bu şekilde "geleceğe hazır hale geleceğini" kaydetti.

Kraliçe  II. Margrethe, kararının hala geçerli olduğunu şu sözleri ile belirtti "Şimdi umarım aile olarak bu durumda huzuru bulabiliriz." 

Kraliyet ailesinde krizler büyüyor! Prens Joachim ve Prenses Mary yasak aşk mı yaşıyor? - Resim : 2

Alınan bu unvan krizinin arkasında İspanyol Vanitatis Elconfidencial dergisi,  "yasak aşk" olduğunu iddia etti. Kraliçe'nin küçük oğlu Prens Joachim'in, tahtın veliahtı olan ağabeyinin eşi Prenses Mary'ye aşık olduğunu söyleyen dergi, Prensin daha önce defalarca Mary'yi öptüğünü kaydetti. Bu ilk değil, Prens Joachim'in geçtiğimiz yıllar boyunca katıldıkları davetlerde sarhoş bir şekilde  yengesi Mary'yi "uygunsuz" bir yakınlıkla öpmekten geri durmadığı, bu hallerinin eşini de rahatsız ettiği belirtildi. Ayrıca Danimarka basınında da daha önce Prens Joachim'in yengesi Mary'ye aşık olduğu, ona çok benzeyen ve ismi de çok yakın olan Marie'yle evliliğinin de bu aşkı söndüremediği iddialarının ortaya atıldığı belirtildi.

 

 

Kraliyet ailesinde krizler büyüyor! Prens Joachim ve Prenses Mary yasak aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Danimarka Yasak Aşk prens joachim Kraliçe II. Margrethe
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.