"Kralınız gelse alamaz" dedi, yakalandı!

Sosyal medyada paylaştığı bir videoda Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türk milletine, şehitlere, dini değerlere küfür ve hakaret eden O.K. babasının evinde yakalandı

Sosyal medyada bir kişi, Türkiye Cumhuriyeti, Türk milleti, şehitlere, dini değerlere küfür ve hakaret içeren görüntüleri paylaştı.

Paylaşımda, “Beni kralınız gelse cezaevine alamaz” diyerek raporu olduğunu söyleyen kişinin paylaşımı kısa sürede yayıldı ve büyük tepki çekti.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, paylaşımda bulunan kişiyi tespit etmek için çalışma başlattı. Yapılan araştırmada, paylaşımı yapan kişinin O.K. adlı yaşı küçük bir kişi olduğu belirlendi.

BABASININ EVİNDE YAKALANDI

Sarıyer, Maden Mahallesinde babasına ait evin müştemilatında gizlendiği belirlenen O.K. gözaltına alındı. O.K’nın Çocuk Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

"Kralınız gelse alamaz" dedi, yakalandı! ile ilgili etiketler Şehit Sosyal Medya Türkiye Cumhuriyeti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.