Kraliçe Elizabeth'den yeni gelinine hamile kalma yasağı!

İngiliz Kraliçesi 2. Elizabeth 19 Mayıs'ta Prens Harry ile evlenecek olan Meghan Markle'nin düğünden hemen sonra hamile kalmasını yasakladı.

19 Mayıs'ta düzenlenecek görkemli düğünle dünya evine girmeye hazırlanan Meghan Markle ve Prens Harry'e ilk yasak İngiliz kraliçesi 2. Elizabeth'ten geldi. Kraliçe ikinci gelininin balayında hamile kalmasını yasakladı.

AFRİKA'YA GİTTİĞİ İÇİN HAMİLE KALMASI YASAK

Meghan Markle ve Prens Harry, balayı için daha önce gittikleri Afrika'yı tercih etti. Romantik bir tatil yerine heyecanlı bir balayı planlayan çiftin hastalık riski taşıyan bu bölgelerde hamile kalması kesinlikle istenmiyor.

AŞI OLMAK ZORUNDA KALDILAR

Her ne kadar Afrika'da balayı için lüks konaklama imkanına sahip olsalar da Afrika'daki yaygın sıtma riskine karşı hem Meghan hem de Harry bir dizi aşı olmak zorunda.

Kraliçe Elizabeth'den yeni gelinine hamile kalma yasağı!
BEBEK İÇİN EN AZ 3 AY BEKLEYECEK

Aşılar vücutta etken halde dolaşırken bir kadının hamile kalması bebekte kalıcı hasar yada düşük yaratabilir. Aynı şekilde Afrika dönüşü Meghan'ın hamile kalması için doktorları "Sıtma riski yok" raporu vermeleri gerekiyor. Bunun için de Meghan'ın en az 3 ay beklemesi gerekiyor. Bu sürede Meghan'ın vücudundaki sıtma ilaçlarının da etkisi azalacak.

 

Kraliçe Elizabeth'den yeni gelinine hamile kalma yasağı! ile ilgili etiketler Meghan Markle Hamile kraliçe elizabeth yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.