Kraliçe Elizabeth'i bekleyen büyük tehlike! İngiliz basını yazdı...

Oğlu koronavirüse yakalanan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth dünyayı saran koronavirüs salgını nedeniyle karantinada. 93 yaşında olması ve birçok kronik hastalığa sahip olması nedeniyle risk grubunda olan Kraliçe için yeterli önlemlerin alınmadığı öne sürüldü.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in gündelik yaşamında kendine yardımcı olan çalışanlarıyla günün her dakikası, temas halinde olduğu belirtildi.

Windsor Kalesi’nde yaşayan çalışanlar, Kraliçe’nin gündelik ihtiyaçlarını gidermekle görevliler. Kraliyet çalışanları hem karantina altındaki Kraliçe’yle temas halinde hem de dış dünyayla temas halinde bulunuyor.

TEHLİKE ALTINDA

Bu durum koronavirüsün Kraliçe’ye ulaşabileceğini ve 93 yaşındaki Kraliçe’nin tehlike altında olduğu vurgulandı.

 Kraliçe Elizabeth'i bekleyen büyük tehlike! İngiliz basını yazdı...

KRALİÇE ULUSA SESLENECEK

Kraliyet tarafından Kraliçe 2’inci Elizabeth’in yarın ulusa sesleneceği açıklandı. 68 yıllık hükümdarlığında 4’üncü kez ulusa seslenecek olan Kraliçe’nin salgınla ilgili İngiliz halkına moral veren konuşma yapacağı öngörülüyor.

 

Kraliçe Elizabeth'i bekleyen büyük tehlike! İngiliz basını yazdı... ile ilgili etiketler İngiltere Kraliçe 2. Elizabeth Koronavirüs Korona tehlike
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.