Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze töreninde yaşandı... Görenler ne yapacağını şaşırdı

İskoçya'da hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenazesi Westminster Hall'a getirildi. Gece saatlerinde cenazenin başında nöbet tutan muhafızlardan birinin başına gelenler görenleri şaşkına çevirdi. Nöbetçilerden biri aniden bayılıp yere yığıldı. Bayılan muhafızın yerine hemen başka bir kişi görev alırken o anlar kameralara yansıdı.

Kraliçe 2. Elizabeth’in cenaze töreninde Kraliyet muhafızlarından biri bayıldı. Perşembe günü saat 01.00 sularında Kraliçe'nin tabutunun başında meydana gelen olayın görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Westminster Hall'da gerçekleşen tören esnasında birden bayılıp yere düşen muhafız herkesi korkuttu.

Sosyal medyada viral olan ve canlı yayından alındığı bildirilen video görüntülerinde, siyah bir üniforma giymiş ve bir asa tutan muhafızın, Kraliçe'nin tabutunun oturduğu yükseltilmiş podyumda ayakta dururken tökezler gibi olduğu görülüyordu.

Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze töreninde yaşandı... Görenler ne yapacağını şaşırdı

Dengesiz bir şekilde sallandıktan sonra aniden yüzükoyun yere yığılan muhafızın bayıldığı anlaşıldı. Paylaşılan görüntülerde, törendeki kalabalığın da nefesinin kesildiği, şaşkınlık gösteren sesli ifadelerinden anlaşılıyordu.

İki adamın yardım etmek için ona koşmasının ardından, canlı yayının hızla askıya askıya alındığı ve kısa süre içinde nöbet değişimi yapıldığı bildirildi. Muhafızın sağlık durumuna ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze töreninde yaşandı... Görenler ne yapacağını şaşırdı - Resim : 2

 

Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze töreninde yaşandı... Görenler ne yapacağını şaşırdı ile ilgili etiketler Kraliçe 2. Elizabeth cenaze muhafız Westminster Hall
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.