Kraliçe 2. Elizabeth Öldü! Bütün Dünya Bu Haberi Bekliyordu!

Son dakika! Kraliçe 2. Elizabeth Hayatını Kaybetti!Kraliçe 2. Elizabeth öldü mesajını paylaştı, dünya ayağa kalktı. BBC muhabiri Yalda Hakim'in Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünü duyurduğu paylaşımı hemen akabinde silmesi dikkat çekti. Son dakika! Kraliçe 2. Elizabeth Hayatını Kaybetti!

Tüm dünyanın beklediği haberde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. İngiltere Kraliçesi Kraliçe 2. Elizabeth öldü iddiası son olarak BBC Muhabiri Yalda Hakim tarafından duyuruldu. Sağlık sorunları nedeniyle tıbbi gözetim altında tutulduğu belirtilen Kraliçe Elizabeth hakkında son açıklama Buckingham Sarayı tarafından yapıldı.

KRALİÇE 2. ELİZABETH ÖLDÜ MESAJINI SİLDİ!

Saraydan yapılan açıklamada, "Bu sabah yapılan ayrıntılı değerlendirmenin ardından, Kraliçe'nin doktorları Majestelerinin sağlığı için endişeli ve tıbbi gözetim altında kalmasını tavsiye ettiler." dedi.

BBC MUHABİRİ KRALİÇE'NİN ÖLÜMÜNÜ DUYURDU, SİLDİ!

BBC muhabiri Yalda Hakim'in sosyal medyadan, II.Elizabeth'in öldüğünü duyurması üzerine dünya ayağa kalktı. Ancak kısa süre sonra Hakim paylaşımı silip özür diledi.

İşte Kraliçe 2. Elizabeth öldüğünde İngiltere'de yaşanacaklar: Tüm  senaryolar hazır - Yeni Şafak

Kraliçe 2. Elizabeth Kaç yıl Tahtta Kaldı?

Kraliçe 2. Elizabeth Kasım 1953'te giydiği Kraliçelik tacını bu zamana kadar giymiştir. Bu yıl planlanan 70'inci yıl etkinliklerine sağlık sorunları nedeniyle katılıp katılmayacağı tartışılıyorodu.

 

Kraliçe 2. Elizabeth Öldü! Bütün Dünya Bu Haberi Bekliyordu! ile ilgili etiketler kraliçe elizabeth 2. elizbeth
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.