Kral Şakir: Korsanlar Diyarı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

3 Ağustos TRT1 yayın akışında yer alan Kral Şakir: Korsanlar Diyarı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kral Şakir: Korsanlar Diyarı hangi kanalda? Kral Şakir: Korsanlar Diyarı oyuncuları kimlerdir?

3 Ağustos TRT1 yayın akışında yer alan Kral Şakir: Korsanlar Diyarı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Kral Şakir: Korsanlar Diyarı 2019 yılında vizyona girmiştir..

KRAL ŞAKİR: KORSANLAR DİYARİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Kral Şakir “Korsanlar Diyarı”, şehre yaklaşmak üzere olan tarih öncesine ait yaratığı durdurmak için zorlu bir maceraya atılan Şakir ve ailesinin hikayesini konu ediyor. Şehir büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Okyanusun en derin yerinden çıkan, tarih öncesine ait dev bir yaratık, şehre gelmek üzeredir. Yaratığı durdurabilecek tek şey ise, altın bir savaş topudur. Yaratık şehre ulaşmadan önce onu etkisiz hale getirmek isteyen Şakir ve ailesi, savaş topunu bulmak için yola koyulur. Ancak yolda işler pek de planlandığı gibi gitmeyince, Şakir ve ailesi kendilerini Bermuda Şeytan Üçgeni’ndeki gizemli bir kürenin içinde bulur. Bu gizemli bölge, daha önce onların görmediği bir evrene aittir. Korsanların kol gezdiği, canavarların yaşadığı fantastik bir evrene adım atan Şakir ve ailesi, karşılarına çıkan engelleri aşıp, tarih öncesine ait dev yaratığı durdurabilmek için altın savaş topunu bulmayı başarabilecek midir?

Kral Şakir: Korsanlar Diyarı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

KRAL ŞAKİR: KORSANLAR DİYARİ OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Haluk Can Dizdaroğlu, Berk Tokay

Oyuncular: Atilla Şendil, Levent Ünsal, Mustafa Oral

Tür: Animasyon, Macera

Yapım Yılı: 4 Ekim 2019 / 1s 33dk

Kral Şakir: Korsanlar Diyarı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Kral Şakir Kral Şakir: Korsanlar Diyarı animasyon konusu özet oyuncuları kimdir yayın akışı trt1
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.