Kral Charles'a, Galler'de tören tepkisi! 'Vergi' kelimesini duyunca topukladı! İşte o anlar...

Kral Charles, gittiği Cardiff'te tepkiyle karşılaştı. Bir vatandaş Kral Charles'a, "Vergi mükellefleri sizin için 100 milyon sterlin ödüyor. Ne için?" diye sordu. Soruyu yanıtsız bırakan Kral Charles, toplanan kalabalıkla ilgilenmeye devam etti.

İngiltere Kraliyet Ailesi, Kraliçe 2'nci Elizabeth'in hayatını kaybetmesi nedeniyle başsağlığı mesajlarını kabul etmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Kral Charles, toplanan kalabalıkla tek tek tokalaşıyor. Gallerin başkenti Cardiff'e giden Charles'ın yoğunluk oluşturanlarla yakın mesafeden kurduğu diyalog sırasında dikkat çeken bir an yaşandı.

"EVLERİMİZİ ISITMAYA UĞRAŞIRKEN GEÇİŞ TÖRENİNİZİN PARASINI ÖDÜYORUZ"

Monarşiyi sorgulayan kalabalıktan biri, seslendiği İngiltere Kralı'na, yükselen enerji faturaları nedeniyle tepki gösterdi. Söz konusu kişi, "Biz evlerimizi ısıtmak için uğraşırken, sizin geçit töreninizin parasını ödemek zorundayız." dedi.

"SİZİN İÇİN 100 MİLYON STERLİN ÖDÜYORUZ. NE İÇİN?"

O sırada Charles'ın koruması hemen araya girdi. Tepkisini dile getirmeye devam eden kişi ise "Vergi mükellefleri sizin için 100 milyon sterlin ödüyor. Ne için?" diye sordu. Soruyu yanıtsız bırakan Kral Charles, toplanan kalabalıkla ilgilenmeye devam etti.

Kral Charles'a, Galler'de tören tepkisi! 'Vergi' kelimesini duyunca topukladı! İşte o anlar... - Resim : 2

 

Kral Charles'a, Galler'de tören tepkisi! 'Vergi' kelimesini duyunca topukladı! İşte o anlar... ile ilgili etiketler İngiltere Galler vergi kral charles tören vatandaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.