KPSS tercihi ile Sosyal hizmet ve İl müdürlükleri personel alımı

KPSS tercihi ile Sosyal hizmet ve İl müdürlükleri personel alımı yapılıyor. 1000'den falza memur alımmı yapılıcak. KPSS tercihi ile Sosyal hizmet ve İl müdürlükleri personel alımı ile ilgili detaylı bilgi haberimizde...

KPSS tercihi ile Sosyal hizmet ve İl müdürlükleri personel alımı için çalışmalar başladı. KPSS 2019/6 tercihleri ile yapılan alımlarda birçok kadro boşta kalmıştı. Yapılacak yeni personel atamasıyla bu eksikliklerin giderilmesi üzerinde çalışma yapılıyor.

BOŞTA KALAN KADROLAR İÇİN MECLİSTE GÖRÜŞÜLDÜ!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk konuyu TBMM'ye taşımıştı. 1000 civarında kadronun boşta kaldığını vurgulayarak Bakanlık bünyesinde yeni atama talebinde bulundu.

 KPSS tercihi ile Sosyal hizmet ve İl müdürlükleri personel alımı

KPSS tercihi ile Sosyal hizmet ve İl müdürlükleri personel alımı ile ilgili etiketler 2020 KPSS tercih iş alımı KPSS tercihi ile iş alımı 1000 kişi alınıcak Sosyal Hizmetler il müdürlükleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.