KPSS tercih kılavuzu 2022! KPSS tercihleri nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

KPSS-2022/4 tercih kılavuzu yayımlandı! KPSS tercih kılavuzunun yayınlanmasının ardından tercih yapacak adaylar tercih kılavuz sayfasını ve nasıl tercih yapabileceklerini büyük bir merakla araştırmaya başladı. işte, KPSS tercih kılavuzu! KPSS tercihleri nasıl yapılır? Ayrıntılar haberimizde...

KPSS 2022/4 tercih kılavuzu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin internet sitesinde yayımlandı. Bu kılavuzda bulunan bilgilere göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na personel alımı yapılacak. Diğer taraftan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sözleşmeli pozisyonları için personel alımı da gerçekleştirilecek. Peki, KPSS tercihleri nasıl yapılır? 2022 KPSS tercih kılavuzu! Detaylar haberimizde...

KPSS tercih kılavuzu 2022! KPSS tercihleri nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

KPSS TERCİH KILAVUZU 2022

KPSS 2022/4 tercih kılavuzu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin internet sitesinde yayımlandı. Bu kılavuzda bulunan bilgilere göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na personel alımı yapılacak.

KPSS TERCİH KILAVUZUNA BURAYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ

AİLE VE SOSYAL HİZMEYLER BAKANLIĞI BAŞVURU ŞARTLARI

KPSS 2022/4 tercih kılavuzuna göre işlem yapmak isteyenlerin 25 Ekim 2020 tarihinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavına (2020-KPSS Ön Lisans) ve ortaöğretim düzeyinde ilan edilen sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için 22 Kasım 2020 tarihlerinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavına (2020-KPSS Ortaöğretim) girmiş ve ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekiyor.

 

KPSS tercih kılavuzu 2022! KPSS tercihleri nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? ile ilgili etiketler KPSS ÖSYM
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.