KPSS sonuçları saat kaçta açıklanacak 2019? ÖSYM

KPSS sonuçları saat kaçta açıklanacak? KPSS sınavına giren adaylar büyük bir heyecanla KPSS sonuçlarını bekliyorlar.ÖSYM, KPSS sonuçlarının 29 Ağustos tarihinde erişime açılacağını açıklamıştı. Peki KPSS 2019 sonuçları saat kaçta açıklanacak? Detaylar haberimizde...

KPSS sonuçları saat kaçta açıklanacak? Yüzbinlerce adayın beklediği gün geldi çattı. KPSS sınavına giren adaylar sonuçlar ile ilgili araştırma yapmaya başladılar. KPSS sonuçları ÖSYM'nin yaptığı açıklamaya göre bugün açıklanacak. Peki 2019 KPSS sonuçları saat kaçta açıklanacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

2019 KPSS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Halis Aygün, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile 2019 KPSS sonuçlarının belirtilen gün ve tarihlerde sorgulamaya açılacağını duyurmuştu.

KPSS SINAV SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

KPSS sınav sonuçlarının saat kaçta açıklanacağına dair henüz ÖSYM tarafından net bir bilgi verilmezken sonuçların gün içerisinde adayların erişimine sunulmazı bekleniyor.

KPSS HAKKINDA

2019 Kamu Personel Seçme Sınavı A Grubu ve Öğretmenlik (2019-KPSS) , sadece A Grubu Kadrolar ve Öğretmen Kadroları için yapılacaktır. Bu Kılavuz, "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" ile "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar ile İlgili Usul ve Esaslar" hükümlerine göre düzenlenmiştir.

Yönetmeliğin 2. maddesinde, kamu görevlerine ilk defa atama yapılacak kadrolar A Grubu Kadrolar ve B Grubu Kadrolar olmak üzere ikiye ayrılmıştır.

KPSS sonuçları saat kaçta açıklanacak 2019? ÖSYM ile ilgili etiketler KPSS 2019 ÖSYM
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.