KPSS ortaöğretim sınavı kaç saat sürüyor? İlk kaç dakika çıkmak yasak?

Bütün bir sene boyunca heyecanla beklenen KPSS ortaöğretim sınavı için geri sayım başladı. Peki, KPSS kaç saat sürüyor? KPSS sınavında ilk kaç dakika dışarı çıkmak yasak? İşte detaylar…

Adayların merakla bekledikleri KPSS ortaöğretim sınavı başladı. 22 Kasım Pazar gününde saat 10.15’te başlayan KPSS ortaöğretim sınavına girecek olan adaylar Genel Yetenek ve Genel Kültür testlerindeki soruları 130 dakika içerisinde yanıtlayacaklar. Peki, ilk kaç dakika çıkmak yasak?

Bugün uygulanacak olan 2020 KPSS ortaöğretim sınavında büyük bir heyecan yaşanacak. Adayların KPSS sınav giriş yerlerini öğrenebileceği sınav giriş belgeleri geçtiğimiz günlerde erişime açılmış ve belgelerin fotoğraflı olması konusunda da uyarılarda bulunulmuştu.

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

KPSS ortaöğretim sınavında adaylara Genel Yetenek ve Genel Kültür testlerinden toplam 130 soru sorulacak ve 130 dakika süre verilecek. Adaylar; cevaplama işlemini erken tamamlamış olsalar bile, adaylar sınavın ilk 90 dakikası ve son 15 dakikası içinde sınav salonundan dışarı çıkarılmayacaktır.

KPSS ortaöğretim sınavı kaç saat sürüyor? İlk kaç dakika çıkmak yasak? ile ilgili etiketler KPSS KPSS ön lisans kpss sınav kpss ortaöğretim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.