KPSS ortaöğretim atama taban puanları! 2020 KPSS baraj puanı kaç?

2020 KPSS ortaöğretim sınavı başladı. Sınavın hemen ardından adaylar 2020 KPSS ortaöğretim atama taban puanları ile baraj puanlarını araştırmaya başladı. Peki, KPSS ortaöğretim atama taban puanları ve baraj puanları açıklandı mı? İşte detaylar…

KPSS ortaöğretim atama taban puanları ile baraj puanı merak konusu oldu. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınavının hemen ardından adaylar atama taban puanları ile baraj puanlarının peşine düşecek. Akıllara ilk gelen sorulardan biri ise taban puanları ve baraj puanının kaç olduğu olacak.

KPSS KAÇTA BAŞLIYOR? KPSS'DE KAÇ SORU VAR?

188 sınav merkezinde saat 10.15'te başlayacak KPSS ortaöğretim sınavında adaylara 120 sorudan oluşan "Genel Yetenek" ve "Genel Kültür" testleri uygulanacak. Adaylara sınavda, 130 dakika süre verilecek. KPSS Ortaöğretim adayları, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

KPSS ORTAÖĞRETİM ATAMA TABAN PAUNLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS ortaöğretim atama taban puanları! 2020 KPSS baraj puanı kaç? ile ilgili etiketler KPSS 2020 KPSS kpss ortaöğretim baraj puanı atama taban puanları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.