KPSS Ön Lisans sınav yerleri açıklandı! 2020 KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı!

KPSS Ön Lisans sınav yerleri açıklandı! 2020 KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! KPSS sınavı için hazırlık yapanlar dikkat sınav yerleri belli oldu. ÖSYM’nin bugün açıkladığı sınav yerleri ile ilgili detaylı bilgiler haberimizde. KPSS Ön Lisans sınav yerleri açıklandı!

KPSS Ön Lisans sınav yerleri açıklandı! 2020 KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! Pandemi döneminde ertelenen sınavlar ÖSYM tarafından tekrar yapılmaya başlanmıştı. KPSS Ön Lisans sınavına girecek öğrenciler için sınav yerleri belli oldu. 25 Ekim günü gerçekleştirilecek olan KPSS sınavı giriş belgesi sorgulama ekranı haberimizde.

KPSS Önlisans sınav giriş belgelerini görüntülemek isteyen adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifre girdikten sonra sorgulama yapabilecek.

KPSS Ön Lisans sınav giriş belgesini sorgulamak için tıklayınız.

KPSS ne zaman?

KPSS Ön Lisans : 25 Ekim 2020 tarihinde uygulanacak.

KPSS Ortaöğretim : 22 Kasım 2020 tarihinde uygulanacak.

KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) : 27 Aralık 2020 tarihinde uygulanacak.

KPSS Ön Lisans sınav yerleri açıklandı! 2020 KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! ile ilgili etiketler KPSS ÖSYM KPSS ön lisans sınav yerleri sorgulama ekranı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.