KPSS ön lisans memur atama taban puanları 2020 boş kontenjanlar

2020 KPSS ön lisans 2 yıllık memur atama taban puanları! KPSS ön lisans sınavı sonrasında adaylar 2020 KPSS 2 yıllık memur atama taban puanları hakkında bilgi toplamaya başlayacaklar. Peki, 2020 KPSS ön lisans memur atama taban puanları ve boş kontenjanlar açıklandı mı? İşte detaylar…

KPSS ön lisans 2 yıllık memur atama taban puanları merak ediliyor. Adaylar KPSS ön lisans sınavı sonrasında en az kaç puanla memur olunabileceği konusunda araştırmalarına başlıyor.

Her sene ÖSYM sınav takviminde olan ve milyonlarca adayın giriş yaptığı KPSS ön lisans sınavında heyecan başladı. KPSS ön lisans sınavı için başvurular daha öncesinde 21 Ağustos ile 2 Eylül tarihleri arasında alınmıştı. Ön lisans oturumu 25 Ekim Pazar günü saat 10.15’te başlayacak ve 130 dakika kadar sürecek.

Adayların, sınav günü saat 10.00’a kadar sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacak ve bu saatten sonra da içeriye hiçbir aday alınmayacak. Adaylar, sınav salonuna ilgili sınava ait Sınava Giriş Belgesi ve Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportları salon sınav görevlileri tarafından kontrol edilerek alınacaklar, sıra numaralarının bulunduğu yerlere oturtulacak.

KPSS ön lisans sınav sonuçları ise 26 Kasım tarihinde ÖSYM tarafından açıklanacak.

KPSS ÖN LİSANS ATAMA TABAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

Bilgisayar Proğramcılığı bölümü atama taban puanı Yozgat TMO memur kadrosu için 84,902 puanda kalmıştır.

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik bölümü atama taban puanı Afyonkarahisar TMO itfaiyeci kadrosu için 85,879 puanda kalmıştır.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümü atama taban puanı Rize Çay İşletmeleri anbar memuru kadrosu için 84,692 puanda kalmıştır.

Tarla Bitkileri ve Bahçe Tarımı bölümleri atama taban puanı Kırklareli TMO anbar memuru kadrosu için 77,117 puanda kalmıştır.

Elektrik bölümü atama taban puanı Hakkari DHMİ tekniker kadrosu için 86,764 puanda kalmıştır.

Makine bölümü atama taban puanı Kırıkkale MKE tekniker kadrosu için 82,730 puanda kalmıştır.

KPSS ön lisans memur atama taban puanları 2020 boş kontenjanlar ile ilgili etiketler KPSS KPSS ön lisans KPSS atama taban paunları KPSS atama puanları
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.