KPSS lisans sınavı sonuçları SONUC.OSYM.GOV.TR!

2020 KPSS lisans sınavı sonuçları sonuc.osym.gov.tr! 2020 KPSS lisans sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. 2020 KPSS lisans sınavı sonuçları açıklandı mı? 21 Ekim KPSS bugün açıklanır mı? İşte detaylar…

2020 KPSS lisans sınavı sonuçları adaylar tarafından merak ediliyor. KPSS Lisans (Genel kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri) sınavı 6 Eylül'de; KPSS Lisans (Alan Bilgisi) sınavı 12-13 Eylül'de; KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavı ise 20 Eylül tarihinde gerçekleştirilmişti. Peki, KPSS lisans sınavı sonuçları erken açıklanır mı?

ÖSYM'nin 2020 sınav takvimine göre ise 2020 KPSS lisans sınavı sonuçlarının önümüzdeki hafta açıklanması gündemde.

KPSS LİSANS SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bu yılın takvimine göre, KPSS lisan sınavı sonuçları Ekim ayı içerisinde erişime açılacak. KPSS sonuçları, 22 Ekim 2020 tarihinde sonuc.osym.gov.tr adayların erişimine sunulacak.

ÖSYM, bu yıl gerçekleştirdiği bazı sınavların sonuçlarını beklenen tarihten önce açıklamıştı. KPSS lisans sonuçları da ÖSYM’nin yoğunluk durumuna göre daha erken ya da daha geç olarak da değişiklik gösterebilir.

KPSS SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

ÖSYM'nin gerçekleştirdiği tüm sınavın sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden duyuruluyor. KPSS lisans sınavına katılım gösteren adaylar, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle sınav sonuçlarını öğrenebilecek.

KPSS lisans sınavı sonuçları SONUC.OSYM.GOV.TR! ile ilgili etiketler KPSS kpss lisans KPSS sonuç öğrenme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.