KPSS lisans sınavı başvuruları ne zaman başlıyor? 2021 KPSS lisans sınavı ücreti ne kadar?

2021 KPSS lisans sınavı başvuru tarihini merak eden adaylar araştırmalarına başladı. Haziran ayının yaklaşması ile beraber 2021 KPSS lisans sınavı başvuruları ne zaman başlıyor sorusuna yanıt aranıyor. Peki, 2021 KPSS lisans sınavı başvuru ücreti ne kadar, kaç TL?

Tam kapanma döneminde sona doğru gelinirken adayları yavaş yavaş yaz aylarında gerçekleşecek sınav heyecanı sarmaya başladı. Bunlar arasında en önemli bir yere sahip olan 2021 KPSS lisans sınavı oldukça büyük önem arz etmekte. Adaylar şimdiden KPSS lisans sınavı başvuru tarihini araştırmaya başlarken ÖSYM sınav takviminde buna yer verilmesi gözlerden kaçmadı.

2021 KPSS LİSANS SINAVI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

ÖSYM tarafından bu yıl lisans alanında toplam 3 oturumda gerçekleşecek olan KPSS sınavı için araştırmalar hızlandı. 2021-KPSS A Grubu Ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) oturumları 1 Ağustos’ta düzenlenecek. 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (ALAN BİLGİSİ) 7 Ağustos ve 8 Ağustos’ta yapılacak. ÖABT ise 15 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

KPSS lisans sınavı başvuruları ne zaman başlıyor? 2021 KPSS lisans sınavı ücreti ne kadar?

KPSS lisans sınavı başvuruları ise 28 Mayıs tarihinde başlayacak ve 14 Haziran’da da sona erecek.

2021 KPSS LİSANS SINAVI ÜCRETİ NE ZAMAN?

Geçtiğimiz yıl yapılan KPSS başvuru ücreti 80 lira olarak açıklanmıştı. Bu yılın sınav ücreti henüz açıklanmadı.

 

 

KPSS lisans sınavı başvuruları ne zaman başlıyor? 2021 KPSS lisans sınavı ücreti ne kadar? ile ilgili etiketler KPSS Lisans sınav ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.