KPSS ortaöğretim branş sıralaması nasıl öğrenilir?

2020 KPSS ortaöğretim branş sıralaması açıklandı mı? KPSS ortaöğretim sıanvı sonrasında adaylar 2020 branş sıralamasının ne zaman açıklanacağını merak eder oldular. Peki, ÖSYM branş sıralaması nasıl öğrenilir? İşte detaylar…

KPSS ortaöğretim sıanvı bugün gerçekleştirildi. Puanlarını öğrenen memur adayları ise şimdi de branş bazında sıralama için araştırmalarına başladı. Söz konusu sıralamanın ne zaman açıklanacağını merak eden adaylar gelecek olan zamanı beklemeye koyuldu. Peki, KPSS ortaöğretim branş bazında sıralama ne zaman açıklanacak?

ÖSYM Başkanlığınca düzenlenen 2020-KPSS lisans sonuçları "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden açıklandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) internet sitesinde yer alan duyuruda, 6 Eylül'de uygulanan 2020-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri), 12-13 Eylül'deki 2020-KPSS Lisans (Alan Bilgisi) ve 20 Eylül'de yapılan 2020-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavlarına ait değerlendirme işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

ORTAÖĞRETİM BRANŞ SIRALAMASI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS 2020 ortaöğretim oturumuna ait branş sıralamasının ne zaman erişime açılacağı henüz belli değil. Konuya dair ayrıntılar belli oldukça haberimizde yer vereceğiz.

Branş bazında sıralamalar adayları bilgilendirme amacıyla oluşturulacak. Adaylar, aynı alanda sınava giren diğer kişilerle kıyaslayarak, başarı durumlarını değerlendirebilecek.

KPSS ortaöğretim branş sıralaması nasıl öğrenilir? ile ilgili etiketler KPSS Lisans ÖSYM Branş sıaralaması Branş bazında sıralama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.