KPSS görüntüleri değişmedi! Geç kalanlar yine kapılarda ağladı

Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavı bugün 81 ilde gerçekleştirildi. Bazı adaylar saat 10.00’dan önce gelmedikleri, bazıları da istenen kimlik belgelerini getirmedikleri için sınav binalarına alınmadı. Binaya alınmayan adaylar gözyaşlarını tutamadı.

Kamu Personel Seçme Sınavı Ortaöğretim (2020-KPSS Ortaöğretim) bugün 81 ilde gerçekleştirildi.

Saat 10.15'te başlayan sınavda adaylara 120 sorudan oluşan "Genel Yetenek" ve "Genel Kültür" testleri uygulandı.

Adaylara 130 dakika süre verildi. Her sene olduğu gibi yine sınava geç kalanlar, kapılarda ağladı, girmek için yalvardı.

KPSS görüntüleri değişmedi! Geç kalanlar yine kapılarda ağladı

GEÇ KALANLAR, KİMLİK GETİRMEYENLER…

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde de sınava girecek adaylar aileleriyle birlikte kampüs girişine geldi.

Sınav evraklarını gösteren adaylar buradan sınava girecekleri fakültelere doğru gitti. Bazı adaylar sınava erken gelirken bazı adaylar geç kaldığı için sınav binalarına alınmadı.

Sınava, kimlik belgesi yerine ile sürücü belgeleriyle gelen iki adayı polis ekipleri araçlarına alarak evlerine götürdü. Ancak saatin 10.00’ı geçmesinden dolayı adaylar sınava girecekleri binalara alınmadı.

KPSS görüntüleri değişmedi! Geç kalanlar yine kapılarda ağladı ile ilgili etiketler KPSS Sınav
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.