KPSS DHBT 2022 soru kitapçığı ve cevap kitapçığı yayınlandı! DHBT 2022 soru kitapçığı ve cevap anahtarı

Oturumu 27 Kasım Pazar günü gerçekleşen sınavın KPSS DHBT soru kitapçığı ve cevap anahtarı ÖSYM tarafından yayınlandı. DHBT soru kitapçığı ve cevap anahtarını haberimizde linki ile yer verdik. Sınav sonrası binlerce aday şimdi sonuç tarihine odaklandı. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Öğretmen adaylarının katılım sağladığı ÖABT, Ön Lisans, Ortaöğretim sınavları ardından son olarak KPSS DHBT de uygulandı. 2022-KPSS DHBT sınavı 30 ilde, 150 bin adayın katılımıyla düzenlendi. Yaklaşık 20 bin görevlinin yer aldığı sınavda, adaylara 40 soru için 60 dakika cevaplama süresi verildi.

KPSS DHBT 2022 SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI!

2022-KPSS DHBT oturumunun temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları ÖSYM tarafından yayımlandı.

Sınava başvuran adaylar, temel soru kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 27 Kasım’dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecek.

7 Aralık'ta sonlanacak!

ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre, temel soru kitapçığı görüntüleme süreci 7 Aralık saat 23.59’da sonlanacak.

DHBT soru kitapçığı ve cevap anahtarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

KPSS DHBT 2022 soru kitapçığı ve cevap kitapçığı yayınlandı! DHBT 2022 soru kitapçığı ve cevap anahtarı ile ilgili etiketler KPSS
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.