KPSS A grubu meslekleri nedir? KPSS A grubu ne anlama geliyor?

1 Ağustos KPSS A grubu ve öğretmenlik sınavı bugün saat 10:15'te yapılacak. Adayların merak ettikleri konuların başında KPSS A grubu meslekleri geliyor. Peki KPSS A grubu nedir? Hangi meslekler var?

KPSS A grubu ve öğretmenlik (Genel Yetenek - Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) sınavı için artık saatler kaldı. Adayların merak ettikleri KPSS A grubu meslekleri internette araştırılmaya devam ediyor. Peki KPSS A grubu meslekleri hangileri?

KPSS A GRUBU MESLEKLERİ NELER?

A Grubu Kadrolar; Bakanlıklar, bunların başkanlık ve bağımsız genel müdürlük düzeyindeki bağlı ve ilgili kuruluşları ile bağlı ortaklıklarındaki, özel yarışma sınavına tabi tutulmak suretiyle girilen ve belirli bir yetişme programı sonrası yeterlik sınavına tabi tutulan mesleklere ilişkin kadro ve görevler ile il özel idareleri ve belediyelerin teftiş kurullarına, atama yapılacak kadro ve görevlere atanacaklar içindir.

KPSS A grubu nedir? KPSS A grubu meslekleri neler?

KPSS A GRUBU MESLEKLERİ

Vergi Müfettiş Yardımcılığı

Kalkınma Bankası Uzman Yardımcılığı

Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı

Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü

Stajyer Hazine Kontrolörü

PTT Müfettiş Yardımcılığı

KPSS A grubu meslekleri nedir? KPSS A grubu ne anlama geliyor? ile ilgili etiketler EKPSS KPSS kpss a grubu nedir kpss a grubu meslekleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.