KPSS 3.10 değerlendirme maddesi nedir? 3.10 maddesi ne demek?

KPSS 3.10 değerlendirme maddesi nedir? KPSS 2019 sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş tüm hızıyla devam ediyor. ÖSYM takviminde yer alan açıklamaya göre KPSS sonuçları 29 Ağustos tarihinde açıklanacak. Peki KPSS 3.10 değerlendirme maddesi nedir? Detaylar haberimizde...

KPSS 3.10 değerlendirme maddesi nedir? KPSS tercih sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenilebilecek. ÖSYM takvimine göre ise sonuçları 29 Ağustos 2019 tarihinde açıklanacak. Adaylar bir yandan ise 3.10 değerlendirme maddesini araştırıyor. Peki KPSS 3.10 değerlendirme maddesi nedir?

KPSS 3.10 maddesi nedir?

KPSS için hesaplanabilen birçok puan türü vardır ve siz hesaplanmasını istediğiniz puan türünü etkileyen testlerden en az bir (1) ham puan yapmalısınız. Testi tamamen boş bırakır veya eksi nete düşerseniz puanınız hesaplanmaz.

KPSS SINAV SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIR?

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir.

Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacaktır. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde kayıtlı kimlik bilgilerinde değişiklik olan adayların, daha önce almış oldukları sınav/yerleştirme sonuçları, değişen kimlik bilgilerine göre yeniden düzenlenmez.

ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere “Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi” işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme https://sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

KPSS 3.10 değerlendirme maddesi nedir? 3.10 maddesi ne demek? ile ilgili etiketler KPSS 2019
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.